1. Alege produsul dorit
Daca stii exact ce buchet de flori doresti sa cumperi, il poti alege din categoriile afisate pe prima pagina a site-ului. Dupa ce ai ales buchetul de flori, da click pe butonul VEZI DETALII din dreptul pozei buchetului. De aici vei merge in pagina produsului. 

2. Vizualizarea produselor din cosul de cumparaturi

Inainte de a trece la pasul urmator, poti continua cumparaturile. Astfel, produsele alese raman in cosul de cumparaturi si le poti vedea in coltul din deapta sus, al paginii. Vei stii mereu cate produse ai in cos si care este suma.

Asigura-te ca ai introdus produsele dorite, in cantitatile dorite. Dupa ce ai facut modificarile necesare (daca este cazul), apasa butonul ACTUALIZEAZA.
Daca ai un cod de reducere, il poti scrie in campul dedicat, iar valoarea acestuia va scadea automat din valoarea totala a comenzii.


3. Completeaza datele de livrare 
Dupa ce ai ales produsele dorite si ai actualizat cosul de cumparaturi, se va afisa pagina Detalii livrare comanda.

Pasul 1 – Completeaza datele tale (expeditor) - daca ai deja cont pe site-ul nostru, informatiile tale se vor completa automat (ATENTIE! Asigura-te ca datele introduse in contul de client sunt reale!) - alege modalitatea de facturare a comenzii; pentru persoanele juridice/PFA/II/IF se va deschide automat un formular in care trebuie completate cu atentie datele de identificare.

Pasul 2 - Completeaza detaliile persoanei care va primi cadoul (destinatar)
- completeaza cu atentie detaliile persoanei care va primi cadoul: adresa de livrare, judetul si localitatea/sectorul, numele persoanei de contact si numarul de telefon 
- daca ai deja cont pe site-ul nostru, datele destinatarului vor ramane precompletate pentru urmatoarea ta comanda; daca doresti sa trimiti buchetul altei persoane, da click pe casuta din dreptul textului "Alta adresa de livrare".

Pasul 3 - Completeaza detaliile livrarii 
- in campul Observatii poti trece orice informatii suplimentare doresti pentru comanda.
Comanda va fi livrata imediat dupa confirmarea platii.

Pasul 4 – Selecteaza metoda de plata

Pasul 5 – Plaseaza comanda
Pentru o livrare de succes este nevoie ca datele pe care le introduci in formularul de comanda sa fie date reale si corecte. Noi garantam livrarea florilor in cele mai bune conditii, prin curieri seriosi si plini de entuziasm.
Dupa ce ai ales modalitatea de plata nu uita sa bifezi ca ai citit si esti de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. In ultimul chenar din pagina aveti sumarul comenzii si totalul de plata. Verifica inca o data toate informatiile completate pentru a evita eventualele erori si pentru a te asigura ca este comanda pe care o doresti, apoi click pe butonul TRIMITE COMANDA.

GATA! Comanda ta a ajuns la unul din operatorii noștrii.