POLITICA DE RETURNARE ŞI ÎNLOCUIRE A PRODUSELOR

Conform legislaţiei române în vigoare orice client are dreptul de a returna produsele achiziţionate, prin apelare la denunţarea unilaterală a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la distanţă, fără invocarea vreunui motiv. Produsele neperisabile se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Produsele perisabile nu se pot returna - florile şi produsele alimentare sunt considerate produse perisabile. 

Procedura de retur:

1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna, jucariile, vazele si vinurile, da.

2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: LIPĂNEŞTI, STRADA SATUL NOU NR. 213B, prin orice modalitate doriti.

3. Transportul coletului de retur va fi platit de catre dumneavoastra.

4. In colet se vor afla toate documentele primite initial si solicitarea de returnare a sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.

5. Coletul trebuie trimis la sediul SC SIATI SRL, din LIPĂNEŞTI, STRADA SATUL NOU NR. 213B, in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.

6. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).

Puteti accesa formularul de retragere din contractul la distanță. Acest formular este unul model si nu este obligatoriu pentru cererea returnarii.

Floraria-Siati.ro respecta criteriile de preselectie GPeCsi a aderat la standardele Trusted.ro

În cazul în care produsele (flori şi cadouri), care sunt afişate pe site sunt indisponibile efectiv în stoc din cauze externe - lipsă de disponibilitate temporară la furnizori sau a unor restricţii locale – Florăria cu Poveşti nu este obligată să anunţe clientul faţă de stocul disponibil în timp real. Cu toate acestea, va garantăm livrarea unui număr de flori egal cu cel declarat pe site la descrierea produsului comandat. Va garantăm, de asemenea, înlocuirea florilor/cadoului cu altele/altul cu o valoare egală cu cele afişate pe site.